23 Ağustos 2015 Pazar

Yufkalı Pirzola



Malzemeler


  • 1 kg kemikli pirzola
  • 1 adet yufka
  • 1 bardak rendelenmiş kaşar
  • 1 çorba kaşığı tereyağ

Yapılışı

Pirzolaları daha önceden yağ konmuş ve ısıtılmış tencerede pişiriyoruz. Yufkalar pirzolaları kapatacak şekilde kesilir. Kesilen yufkalar pirzolaların sapları dışarıda kalacak şekilde sarılır. Yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerlerine fındık büyüklüğünde yağ koyulup kaşar peyniri rendesi serpilip fırında kızartılır. Yeşillik ile servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...