10 Ağustos 2015 Pazartesi

Konserve Saklama Koşulları

  •  Konserveniz hazır olunca serin, loş, nemsiz ve havadar ortamda bekletin. Konserveyi açtıktan sonra buzdolabında saklamalısınız. Arada bir kavanoz kapağını açarak ren değişimi ya da küf gibi sorunların olup olmadığını kontrol edin.(açıp dolaba koyduğunuzda)
  • Konserve yapmadan önce bazı sevzelerin zamanla renk değiştirdiğini göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu nedenle kapağınnı açtığınız zaman çıkan havanın ses çıkarması normaldir.
  • Kapağı açtığınız zaman çıkan havada farklı koku ve renk değişimi söz konusuysa veya küflenme varsa konserveyi kullanmayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...