- Konserveniz hazır olunca serin, loş, nemsiz ve havadar ortamda bekletin. Konserveyi açtıktan sonra buzdolabında saklamalısınız. Arada bir kavanoz kapağını açarak ren değişimi ya da küf gibi sorunların olup olmadığını kontrol edin.(açıp dolaba koyduğunuzda)
- Konserve yapmadan önce bazı sevzelerin zamanla renk değiştirdiğini göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu nedenle kapağınnı açtığınız zaman çıkan havanın ses çıkarması normaldir.
- Kapağı açtığınız zaman çıkan havada farklı koku ve renk değişimi söz konusuysa veya küflenme varsa konserveyi kullanmayınız...
10 Ağustos 2015 Pazartesi
Konserve Saklama Koşulları
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ispanaklı Toyga Çorbası
Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit. Malzemelerde ekonomini ...

-
Malzemeler 4 adet patlıcan 4 adet sivri biber 8 adet taze fasulye 4 diş sarımsak 2 tatlı kaşığı sumak tuz nar ekşisi Fell...
-
Malzemeler 1 kg siyah havuç 1 adet küçük şalgam 1 tatlı kaşığı toz şeker 10 litre kadar su 1 avuç bulgur unu ya da ince bulgur...
-
Gerekli Malzemeler 250 gram buğday nişastası 1,5 su bardağı toz şeker 2 su bardağı ılık su 4 çorba kaşığı tereyağı yarım çay bard...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder