23 Ağustos 2015 Pazar

Soğan kebabı


Malzemeler


  • 1 kg kuşbaşı koyun eti
  • 1 kg arpacık soğan
  • 2 kaşık tereyağı
  • 1 kaşık salça
  • 5 adet karanfil
  • tuz 
  • karabiber

Hazırlanışı


Etler bir tencerede güzelce haşlanır. Haşlanan etlere tereyağı, salça, tuz, karabiber, karanfil ve arpacık soğanlar atılarak kendi suyunda bir taşım daha kaynatılır. Soğanların dağılmamasına özen gösterilmelidir. Kısık ateş idealdir. Daha sonra servis edilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...