Malzemeler
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı süt
- 3 adet yumurtanın akı
- 150 gram dondurulmuş frambuaz
- 1 paket kırmızı renkli jöle
- 1 buçuk çay bardağı su
- 50 gram damla çikolata
2 su bardağı soğuk sütü kremşanti ile karıştırıp koyulaştıralım. Buzdolabında bekletelim. Yumurta aklarını 1 tutam tuz ile beraber kar gibi köpürene kadar çırpalım.
Jöleyi 1 buçuk çay bardağı sıcak su ile karıştırarak eritelim, sürekli karıştırmaya devam ederek soğutalım. Krem şantiye, soğutulmuş, jöleyi, 3 adet yumurta akını, 50 gram rendelenmiş bitter çikolatayı, 150 gram dondurulmuş frambuazları ekleyerek mikserin düşün ayarı ile karıştıralım.
İyice karıştırdıktan sonra arzu edilen bir kaba parfe malzemesini boşaltalım. Buzlukta donana kadar bekleyip dilediğiniz gibi süslerek servis yapın.
Jöleyi 1 buçuk çay bardağı sıcak su ile karıştırarak eritelim, sürekli karıştırmaya devam ederek soğutalım. Krem şantiye, soğutulmuş, jöleyi, 3 adet yumurta akını, 50 gram rendelenmiş bitter çikolatayı, 150 gram dondurulmuş frambuazları ekleyerek mikserin düşün ayarı ile karıştıralım.
İyice karıştırdıktan sonra arzu edilen bir kaba parfe malzemesini boşaltalım. Buzlukta donana kadar bekleyip dilediğiniz gibi süslerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder