26 Ağustos 2015 Çarşamba

Fırında Mücver


Malzemeler


  • 4 adet kabak
  • 3 yumurta
  • 3 çorba kaşığı un
  • 1 adet dolmalık biber
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 100 gr kaşar rendesi
  • Tuz, karabiber, nane, maydanoz, dereotu


Hazırlanışı


Kabaklar yıkanır, üst kabukları kazınır ince ince doğranır. Diğer malzemeler ince kıyılır kabaklara ilave edilir. Yağlanmış tepsiye boşalatılan  harcın üzerine kaşar rendesi serpilerek fırında pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...