9 Ağustos 2015 Pazar

Kavunlu Jöle




Mazelemeler                                                                                                              
  • 1 Adet Kavun
  • 1 Paket Meyve Jölesi
  • 2 Adet Nektar
  • 2 adet armut
  • 3 su bardağı vişne
  • 4/5 adet mürdüm eriği


Hazırlanışı


Kavunun içini kaşık yardımıyla çıkarın, blendır ya da mikserle krem şekline getirin. Pakette yazan şekilde yazırladığınız jöleyi karışıma ekleyin. Nektarları, armutları ve erikleri küçük parçalar halinde doğrayın. Tüm meyveleri jölenin içine karıştırıp içini boşalttığınız kavunun içine doldurun. Buz dolabına koyup soğuduktan sonra servis edin.

Sıcak yaz akşamlarında güzel ve vitamin dolusu bir tatlı. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...