8 Ekim 2015 Perşembe

Hamsi Kuşu



Malzemeler


  • 1 kg hamsi
  • 4 adet yumurta
  • 1 bardak mısır unu
  • tuz
  • Pul biber

Hazırlanışı

Balıkların temizlenir ve kılçıkları çıkarılır. Temizce yıkanıp suları süzülür. Bir kapta mısır unu, tuz ve pul biber karıştırılır. Balıkların ikisi sırtları dışarıda kalacak şekilde içleri birbirlerine yapıştırılır. Önce yumurta sonra mısır ununa bulanıp kızartılır. Yeşillikle servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...