4 Eylül 2015 Cuma

Ballı Tavuk



Gerekli Malzemeler


  • 4 parça ızgaralık tavuk
  • 1 çorba kaşığı zencefil
  • 4 kaşık bal
  • 1 baş ezilmiş sarımsak
  • 1 fincan soya sosu
  • 2 kaşık zeytinyağı

Yapılışı



Bütün malzemeler ateş üzerinde ısıtılarak karıştırılır. Payreks kalıbına etler yerleştirilir. Sos üzerine dökülür, ağzı kapatılarak 1 gece buz dolabında bekletilir. Yeneceği zaman fırına koyularak iyice, n ar gibi kızartılır ve servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanaklı Toyga Çorbası

Hatay yörük usulü ıspanaklı toyga çorbası, çocuklarınız için doğal ve sağlıklı bir çorba. Yapımı da çok basit.  Malzemelerde ekonomini ...